Moms visas:

Satisfyer Curvy 2 Plus

Artikelnummer: 1500040
Satisfyer curvy 2+
498 kr
buy Köp »
stockstatus Finns i lagret
Finns ej i lagret
stockstatus .
stockstatus Finns ej i lagret
Produktbeskrivning:

Superteknologiska nyheterna Curvy från Satisfyer, nu med möjligheten till bluetooth-styrning via din smartphone. En betydligt roligare produkt än de klassiska leksakerna som ofta bara har tio förprogrammerade program. Här får du möjligheten till oändligt antal olika program, tack vare den användarvänliga appen Satisfyer Connect. Produkten kan användas precis som den är, och användningen av din telefon som fjärrkontroll är valfritt. Du kan i appen enkelt komponera dina egna program precis som just din vill ha dem.

Förutom lufttrycksvibrationer har denna produkten även "vanliga" vibrationer. En annan häftig funktion med Satisfyer Curvy är att du via telefonens mikrofon kan förvandla musik och ljud i omgivningen till ljuvliga vibrationsprogram. Appen är kompatibel med alla Android / iOS smarttelefoner, surfplattor samt Apple Watch.

Satisfyer Curvy är en lufttrycksvibrator som genom tryckvågor med hög precision och intensitet stimulerar hennes klitoris, dessutom helt beröringsfritt.

Har du tidigare haft svårigheter att uppnå orgasm, kan detta vara lösningen som får dig att komma.

Modellen är även utrustad med en kraftfull vibrator för extra stimulans, som kan köras ensam eller i kombination med lufttrycket.

Huvudet är tillverkat av mjukt silikon, som håller medicinskt kvalitet.

Vill du ta med dig din nya leksak ner i badet eller in i duschen så går det bra, då den är 100% vattentät och trycksäker

Vattentätheten underlättar även vid rengöring då den kan sköljas/dränkas helt i vatten. Batteriet är uppladdningsbart via den medföljande magnetiska USB-laddaren.

Det som skiljer Satisfyer Curvy 1 Plus gentemot denna är dess skruvade struktur på insidan av silikonhuvudet. Denna har det traditionella släta silikonhuvudet

Vi har även variant 3 och det som skiljer Satisfyer Curvy 3 Plus gentemot Curvy ettan och tvåan är dess slimmade design samt den helgjutna öppningen.

Material: Silicon

Total Längd: 14,5 cm

Ø: 4,5 cm

Omkrets: 14 cm

Vattentät: Ja

Vibration: Oändliga variationer med appen

Batteri: Uppladdningsbar
Kundservice

LC Sales AB
Tel: 0732156372
E-post: info@lovecorner.se

Till https:lovecorner.se