Moms visas:

Lustful Love 2 in 1

Artikelnummer: 100012-1
119 kr
Smak/Doft

buy Köp »
stockstatus Finns i lagret
Finns ej i lagret
stockstatus .
stockstatus Finns ej i lagret
Produktbeskrivning:

Lustful Love är det det naturliga och svensktillverkade glidet som passar alla tillfällen.

Produkten är gjord av naturliga ingredienser såsom bl.a. Aloe vera och glidiga rödalger från havet. Ett kombinerat glidmedel för sex eller onani, samt massageolja - allt i en och samma produkt.

I samma sekund du berör, smeker eller börjar massera din partner så frigörs "kärlekshormonet" Oxytocin i hjärnan. Oxytocinet maximerar njutningen och ökar känslan såväl inuti och utanpå kroppen. Produkterna ur denna serien är alla smaksatta med naturliga råvaror, och smakar underbort gott att både kyssa och slicka på.

Produkten kan användas tillsammans med alla typer av sexleksaker, och överflöd är lätt att tvätta bort med vanligt vatten. Produkterna från Nature Body är precis vad som efterfrågas av våra kunder, närproducerat och med innehåll som även gör den mest krävande användaren nöjd.

Produkten innehåller Aloe Vera som ger en dig en len känsla på huden, Aloe Veran är även full av vitaminer och mineraler. Rödalger som ger produkten dess skönt glidande effekt, vars effekt håller i sig länge. Slemämnena som naturligt finns hos alger har länge använts som läkväxt vid irritation på hud och slemhinnor. Cellulosa som är huvudparten i växternas cellväggar, ger en mjuk känsla och ett behagligt glid. Används flitigt i naturkosmetik.

Glycerin som ger en balanserad känsla av fuktighet och gör att glidet varar länge. Glyceringet i denna produkt utvinns ur nordisk rapsolja. Som konserveringmedel används kaliumsorbat och natriumbensoat, dessa båda finns naturligt i både bär och frukt, och används flitigt i livsmedel. Citronsyra för att balansera och ge rätt pH-värde, så nära kroppens eget som möjligt. Aroma, naturliga dofter/smaker som också används i livsmedel.

Hållbarheten hos produkten är 12 månader efter öppnandet.

 

Finns i fem olika smaker/dofter

100ml
Kundservice

LC Sales AB
Tel: 0732156372
E-post: info@lovecorner.se

Till https:lovecorner.se