Moms visas:

Erotikparty

Är du sugen på ett eget Erotikparty?!

Då har du kommit rätt!

Sugen på att göra något annorlunda på förfesten eller kanske bara känner för att umgås med vännerna på ett kul sätt? Piffa till möhippan lite eller kanske bjuda in till en parmiddag med annorlunda efterrätt?


Vi på Love Corner anordnar homeparty, sexparty, erotikparty, dildoparty, kryddparty, lustparty ….ja kalla det vad du vill.

Vi anordnar erotikpartyn för så väl tjejer, killar och par oavsett ålder och läggning.
Med många års erfarenhet i branschen så garanterar vi en helkväll med mycket fnitter, frågor och sexsnack.

Våra säljare har en gedigen utbildning för att kunna svara på era frågor och för att
kunna presentera produkterna på bästa sätt och för att kunna hjälpa just dig att hitta det som passar dig bäst.

Vi kommer hem till er med ett urval produkter, allt från skämtartiklar, massageoljor, glidmedel och olika sorters sexleksaker, leksaker för både honom, henne och par, som alla får känna, klämma och smaka på.

Du som är vädinna får dessutom välja din egen gåva, inte från några förutbestämda stegar utan du väljer precis vad DU själv vill ha, baserad på säljsumman på partyt. Vi har dessutom bland de lägsta priserna i branchen, så jämför oss gärna med andra.

Alla våra partyn är kostnadsfria och vi har ingen köptvång, undantag möhippor, överraskningsfester eller om ni är mindre än 7 personer, då tar vi ut en avgift på 300:- om köpesumman understiger 3500:-

Våra säljare kan ta ut en mindre ersättning för bensin.

Vi håller partyn alla dagar i veckan, men blir fortare uppbokade under helgerna.

Skicka ett mail till party@lovecorner.se, med ditt namn och telefonummer så ringer vi upp dig snarast eller Ring 0732-156372

 

Kundservice

LC Sales AB
Tel: 0732156372
E-post: info@lovecorner.se

Till https:lovecorner.se