Moms visas:

Glamour Glass Curved Wand

Artikelnummer: 1100085
GLAMOUR GLASS CURVED WAND
349 kr
buy Köp »
stockstatus Finns i lagret
Leveranstid 5-7 dagar
stockstatus .
stockstatus Leveranstid 5-7 dagar
Produktbeskrivning:

Denna böjda trollstav är tillverkad av borosilikatglas som är mycket starkt, det är icke-poröst, hygieniskt och säkert för kroppen.

Den böjda formen är utmärkt för precisionsstimulering, de bollformade ändarna är perfekta för att nå G-punkten för både honom och henne och för en variation av tryck och känslor.

Både mångsidig och verkligen spännande samtidigt som den har ett glamoröst utseende och tvålbubbla färger.

Glas är bra för temperaturspel. Förvara staven i kylskåpet/frysen eller lägg den i varmt vatten före användning och njut av de stickande kalla eller spännande varma känslorna.

Glasmaterialet kan rengöras med tvålvatten, du behöver inte kokande vatten men det är möjligt om du föredrar detta. Oroa dig inte för leksakens färger, de kommer inte att slitas av eftersom de inte är ett externt lager på glaset utan inbakade i materialet

Material: Borosilikatglas
Längd: 17 cm
Bredd 3,3 cm
 
Vad är Borosilikatglas
Borosilikatglas kallas också Hard Glass. Den är tillverkad av kiseldioxid och bortrioxid och mycket mer motståndskraftig mot termisk chock än vanligt glas. 
Borosilikatglaset är inte bara starkare, det är lättare än vanligt glas också.
 
Detta gör det mycket lämpligt för många produkter. Praktiskt taget alla moderna laboratorieglas är gjorda av borosilikatglas för sin kemiska och termiska resistens och det används ofta i medicintekniska produkter. Det är därför det är helt säkert att använda glasleksaker för intern stimulering (med glidmedel!) och mycket behagligt.
 
 Kundservice

LC Sales AB
Tel: 0732156372
E-post: info@lovecorner.se

Till https:lovecorner.se